echt echter echtst!!!

Eindelijk zijn onze rtwtickets er. Nog niet helemaal maar toch een bevestiging van british airways met alle taxen erop en eraan. Die taxen waren blijkbaar moeilijk te verzamelen maar het is nu toch gelukt. Nu de tickets betalen en dan krijgen we de tickets per mail doorgestuurd. Vele mensen zeggen dat het niet de moeite is om de tickets in Engeland te boeken omdat je ze ginder moet gaan halen maar blijkbaar is dat nu niet nodig. Wij lopen hier nu wel echt op wolken en weldra zitten we er midden in.

Vorige week was het krokusverlof en hebben we nog een weekendje in Xhoris gezeten. Moeilijk te geloven dat we toen in de sneeuw hebben gewandeld en dat we nu een terrasje kunnen gaan doen! Toch blij dat we nog in Xhoris geraakt zijn want elke keer opnieuw is het er genieten (zelfs als het dorp overstroomd wordt door adepswandelaars).

Jarre en Jisse zijn ook nog gaan logeren bij oma Ardooie en tante Marleen. Ondertussen hebben Yvan en Nika een Iran tentoonstelling bezocht in het geschiedkundig museum, mooi en zichzelf getracteerd op een etentje uit. Maar we hebben vooral veel verzameld, paklijsten (voor elk van ons 1) overlopen, spullen gekocht, spullen terug weggelegd en ..... (tromgeroffel) heeft Nika de lakenslaapzakjes van de kinderen gestikt. Jawel, de achtergebleven naaimachine van "madamme "bewijst zijn diensten. Voorlopig ziet het ernaar uit dat we alles in onze rugzakken zullen krijgen. De paklijsten zullen we misschien ook wel eens "publiceren" na verdere studie en probeersels.

Geen opmerkingen: